Rólunk írták

Tamás

Fiunk, Bence, egyszerűen beleszeretett a FenyvesligetHotelbe, és minden alkalomra azt kéri, hogy ide jöjjünk nyaralni!

Vera

Köszönjük a csodás nyaralást, sehol máshol nem tudtunk volna pici lányunkkal így kikapcsolódni, mint itt!

Nemsokára újra jövünk!

Kata éa Tamás

Június közepén egy hetet töltöttünk a Fenyvesligetben. A környék gyönyörű, teljesen alkalmas a feltöltődésre. Akik túrázni akarnak, a Keszthelyi hegységben gyönyörű túraútvonalakat talál, rengeteg barlanggal, mi a Csodabogyós barlangot láttuk, amibe cseppkövek is vannak. Kerékpárral is bejárható a környék, kerékpár is bérelhető, de nekünk volt saját :) Voltunk Badacsonyban is borkóstolón, az is nagyon klassz volt.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Örülünk, hogy megtaláltunk titeket és eltölthettünk nálatok egy aktív pihenős hetet!

János

Jó a szállás, gyönyörû a kert, mesés a Balaton, mi kell még?

Anna

Köszönjük a kedves fogadtatást! A hideg szódát az ebédhez és a csocsózást! Balatonfenyves harminc év után is a legjobb hely!

Jövőre veletek ugyanitt! Köszönünk mindent!

Horváth család

Hazaértünk sok élménnyel és megelégedettséggel! A legmelegebb időt fogtuk ki, de a szoba mindig hűvös maradt! Biztos vagyok benne, ha végig esett volna akkor is jó lett volna! Sokat nevettünk! A fiúk még most is sajnálják, hogy vége lett az egy hétnek! A pingpongcsatákat azóta emlegetik és Gábort is nagyon hiányolják! Véletlenül, találtam rátok, de jó is, hogy nem máshova mentünk!

Jövőre is meglátogatunk! Az biztos!

User Login