Gyakori kérdések

K? Van internet csatlakozási lehetőség a szálloda területén?

V.

Szállodánk egész területén ingyen csatlakozhatsz az internethez (wifi, hotspot), a szobákban is. Sajnos a rendszer nem egyforma minőségű a szálloda minden pontján.

K? Fizethetek-e szép kártyával, milyen fizetési módok vannak?

V.

Szép kártyát sajnos nem tudunk elfogadni. Fizetni kétféleképpen lehet: előre utalással bankszámlaszámunkra, vagy a helyszínen készpénzben.

Számlaszámunk: BKV Panoráma Kft. 10300002-10364527-49020025

K? Vihetek -e magammal háziállatot?

V.

Kutyát lehet hozni, a park egy külön kijelölt árnyékos részében alakítottunk ki nekik kifutót. A házi kedvenc napi ára: 2000 Ft/nap.

K? Mi a foglalás menete?

V.

Kérjük, hogy először e-mailen a honlapunk Kapcsolat menüjében található ajánlatkérő űrlapján  link keresztül érdeklődjetek. Ha van hely a kijelölt időpontban és elfogadjátok majd a válaszban szereplő árajánlatot, azt igazoljátok vissza email-ben vagy faxon és már jöhettek is.

K? Mikor foglalhatjuk el a szobát?

V.

Mindent megteszünk, hogy szobátokat az érkezés napján 16:00 órától elfoglalhassátok. Ha korábban érkeztek, a parkban vagy a grillteraszon eltölthetitek az időt, a gyerekek bekapcsolódhatnak az animációs programokba, vagy elmehettek biciklizni a faluban. A félpanziós ellátás érkezés napján vacsorával kezdődik.

K? A távozás napján meddig kell elhagynunk a szobát?

V.

Szobáinkat az elutazás napján 10.00 óráig tudjuk biztosítani. Amennyiben hazaindulás előtt a gyerekek szeretnének még a parkban játszani, fürdeni a Balatonban, napi díj ellenében 17 óráig ezt megtehetik.

User Login